DIY kaninleksak

Det blev inga kaninbilder idag heller, men jag har gjort en kaninleksak som jag tänkte berätta hur man gör. Så det jag gjorde är alltså en trä-grens boll typ. Den är bra för kaniner då de kan gnaga på den vilket är bra för deras tänder, som växer hela tiden, den är en rolig leksak som de kan kasta runt och leka jättemycket med, den är gratis och man kan fylla den med grönsaker, örter, kaningodis, hö och massa andra godsaker.

För att göra den tog jag bara en massa smala, hyfsat färska pinnar som gick att börja ganska mycket. Sedan tog jag några som var ungefär lika långa och la de emot varandra. Sedan lindade jag typ 10 stycken pinnar runt de. För att allt inte skulle falla isär började jag linda varje pinne där den förra pinnen tog slut. När den sista pinnen tog slut satte jag fast änden under de andra pinnarna. Sedan tog jag de raka pinnarna som jag lindat massa pinnar runt och snurrade runt alla pinnar åt andra hållet så att jag hade pinnar snurrade vågrätt och lodrätt. Sedan satte jag fast ändarna under massa andra pinnar och tillslut tog jag alla pinnar som var över och lindade runt åt olika håll och satte fast ändarna under andra pinnar. Resultatet blev superbra och mina kaniner gnagde på den och lekte med den jättemycket. såhär såg den ut!

20180114_181533[1]20180114_182121[1]

(Den till höger är en annan jag gjorde på samma sätt och fyllde med örter)

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>