Lär känna Puff

Först måste jag bara berätta att jag kommer att lägga upp inlägg varannan dag kl.07:00 och sedan kan man läsa inlägget när man vill och var man vill. Jag tänkte det skulle bli lättare om jag bestämde en exakt dag och tid för inläggen. Så eftersom det här publiceras idag (måndag) kommer nästa inlägg på Onsdag, sen Fredag, sedan Söndag, sen Tisdag, sen Torsdag, Sen Lördag, sen Måndag osv. Jag hoppas det förenklar det för er och kanske lite för mig också. Men nu till inlägget.

Jag tänkte alltså presentera alla mina kaniner, men för ni ska kunna lära känna de så bra som möjligt, utan att inlägget ska bli för långt så kommer jag skriva om en kanin i taget. I det här inlägget blir det Puff.

 

20170906_192316

Det här är Puff. Han är 5 år gammal och 25% Holländsk kanin och 75% dvärgvädur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cropped-20170929_1627321.jpg

Han är väldigt nyfiken av sig och älskar att utforska nya områden. Han är en modig liten krabat och brukar leka med hundarna i området.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20170822_124737[1]

Han är en suverän foto modell, man behöver inte göra någonting och han tittar ändå mot kameran med sitt sötaste ansikte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20170906_192248

Även fast vi inte har tränat honom i någonting alls stannar han om man ber honom, även om man inte har något godis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20171230_143001[1]

Han är världens snällaste emot alla, både barn, vuxna och andra djur. Han är hur gosig som helst och somnar ofta i min famn.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>