Lär känna Snuttis

Idag tänkte jag att ni skulle få lära känna min kanin Snuttis lite bättre. Så jag tänkte bara lägga upp lite bilder och skriva lite kort om henne.

Det här är Snuttis. Hon är 8 år gammal och hälften Dvärgvädur hälften Holländsk kanin.

Det här är Snuttis. Hon är 8 år gammal och hälften Dvärgvädur hälften Holländsk kanin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hon är mamma till alla mina kaniner, utom Stampe som är pappan.

Hon är mamma till alla mina kaniner, utom Stampe som är pappan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20171018_145250

Hon är väldigt nyfiken och ibland väldigt gosig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag vet att det blev lite fakta och bilder om Snuttis, men min dator la av så jag kunde inte lägga in mer bilder. Kanske redigerar in det senare. I alla fall hoppas ni gillade inlägget ändå. Ni får gärna kommentera vad ni tycker om min blogg, det här inlägget, vad jag ska lägga upp, om ni har några frågor eller något annat.

Puss på er!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>