Lär känna Stampe

Nu är det näst sista ”Lär känna” inlägget! Jag vet att det börjar bli uttjatat, men senare kommer andra inägg, som t.ex. ”Hur man tar bort kanin kiss från möbler” ”Lifehacks” ”DIY leksaker och godis” och mycket mer! Nu till inlägget!

Idag ska ni få lära känna Stampe! Jag kommer som vanligt lägga in lite bilder och skriva lite kort under varje bild. Har ganska få bilder på datorn nu, så det kommer fler senare (Även till de andra ”Lär känna” inläggen)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det här är Stampe! Han är 9 år gammal och min första kanin. Han är 100% Dvärgvädur och har en stamtavla.

Det här är Stampe! Han är 9 år gammal och min första kanin. Han är 100% Dvärgvädur och har en stamtavla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sorry för så få bilder, fler kommer senast imorgon!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>